Restaurace

Stylová příjemná restaurace s terasou nabízí velký výběr jak hotových a minutkových jídel tak i specialit ze zvěřiny, dezertů, teplých i studených nápojů.

  • Jídla připravujeme výhradně z čerstvých a sezoních surovin.
  • Prosazujeme zdravou  a moderní kuchyni
  • Suroviny se snažíme odebírat čerstvé, od místních pěstitelů a chovatelů
  • Naší specialitou je pečená kachnička s mandlovou nádivkou, bramborovým knedlíkem a   červeným  zelím s křenem
  • a jablky
  • Dále speciality ze zvěřiny a ryb, v zimním oddobí hovězí steaky
  • Dále nabízíme možnost polopenze  pro hosty  penzionu.

        

        Otevírací doba

        Po- zavřeno

        Út- st – od 16.00 – 22.00 hod

        Čt -ne – od 12.00 – 22.00 hod

 

         

 

     Penzion a restaurace Roubenka – Každý den upravujeme menu dle nakoupených surovin.

 Pro letošní  sezonu jsme pro Vás připravili spoustu kulinářských lahůdek .Nové receptury,nové technologie úpravy všech druhů mas a zeleniny….Vaříme moderně a zdravě.

     

                                                                 

VZOROVÝ JÍDELNÍ LÍSTEK

                                                                                           

Předkrm

  Domácí husí paštika s mandlemi a brusinkami podmáslový chléb                

  Hausgemachte Ganspastete mit Mandeln, Preiselbeere und Brot

 Telecí brzlík na cibulce a žampionech , bagetka                                                 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––      

200 g Smažené kůzlečí řízečky s bramborem, nebo s bramborovým salátem   

           Zickleinschnitzel paniert mit Saltzkartofeln, oder Kartofasalat

200 g   Kůzlečí kotletky na kořenové zelenině, šťouchané brambory                  

             Zickleinkotelet mit Warmegemüsse und Stampfkartofeln

 200 g Králičí špízy s houbovým rizotem se slaninou a parmazánem                  

          Kaninchenfleisch am Spiess mit Rizot mit Speck, Piltze und Parmazankässe

 200 g   Zvěřinová směs HUBERT, podávaná s domácími bramboráky                

              Wildfleischmischung HUBERT mit Kartofelpuffer

 200 g Hovězí flank steak podávaný  s ledovým salátem, omáčkou                    

            Béarnaise, dijónskou hořčicí a  pečenými brambory                            

            Rinde Flanksteak mit Gemüssesalat, Senf und Brattkartofeln

 200 g Telecí pavouček na grilu s pečenými bramborami se zakys. smetanou  

           Kalbst Osobuco gegrilt mit Brattkartofeln mit Saueresahne

 150 g Tatarák z čerstvého lososa , s bylinkovými bagetkami a rajčaty               

             Tartar aus frische Lachs mit Bageten und Tomaten

200 g  Čerstvý losos na grilu, podávaný s bramborovou kaší a fazolkami     

                 Frische Lachs gegerilt mit Kartofelpürre und grüne Bohnen                         

200 g   Penne s čerstvý lososem, listovým špenátem a parmazánem                 

              Frische Lachs mit Teigwaren, Spinat und Parmazankässe

 200 g  Krůtí játra na grilu s rozmarýnem, rest. bramborami s cibulkou,            

            podávaná s dijónskou hořčicí a tatarskou omáčkou

               Puttenleber gegrilt mit Rostkartofeln, Zwiebel Mayonesse und Senf

 200 g Kuřecí steak na grilu zapečený s krůtími játry a sýrem gouda,                   

                šťouchané brambory s cibulkou

               Hänchensteak mit Puttenleber und Kässe überbacken, Stampfkartofeln .

  200 g Kuřecí steak zapečený se slaninou a ovčím sýrem podávaný                 

           se španělskými bramborami s uzenou paprikou česnekem a petrželkou

             Hänchensteak mit Speck und Schafkässe überbacken mit Spainischkartofeln

 200 g Grilovaná vepřová krkovička  na  černém pivu a rozmarýnu , zapečená 

         s olomouckými tvarůžky, paprikovým salámem ,opečené  brambory

            Schweinesteak am Schwartzes Bier pikant mit Qwarkkässe und Hungarische

           Salami  überbacken , Brattkartofeln

200 g Naložená vepřová krkovička,podávaná z grilu s domácími bramboráky 

          a pečenou paprikou s balkánským sýrem

             Schweinesteak mit  Paprika und Kässe gegrilt, ,Kartofelpuffe      

  150 g  Zvěřinová směs Hubert , domácí bramboráčky                                                                                                                

         Hirschmischung HUBERT mit Kartofelpuffer

150 g Smažené jelení řízečky špikované slaninkou,šťouch.brambory                                                        

           Hirsch schnitzel paniert mit Speck und Stampfkertofeln mit Zwiebel

 100 g Jelení kýta na červeném víně, domácí bramborové nočky                                                                   

            Hirschkeule am Rotwein mit Kartofelnocken                           

 120 g Nadívaná kachní roláda,podávaná s domácím  bramborovým                                             

               knedlíkem, červené vysocké zelí s jablky a křenem

            Enterolade mit Kartofelknödel und Rotkraut mit Apfel und Meerreettich    

100 g Anglický rostbíf s domácí tatarskou omáčkou a restované brambory                                    

            Englisch Rostbeef mit Mayonesse und Rostkartofeln

   100 g  Vepřová kotleta na houbách s restovanými bramborami                                                           

                Schweinefleisch mit Piltze, Rostkartofeln

  100 g  Segedínský gulášek z krůty, s houskovým knedlíkem                                                                 

                Segedinergulach mit Semmelknödel

   100 g Pečený bůček na medu s houskovým knedlíkem a se zelím                                            

                  Schweinebratten am Bier, Kraut mit Semmelknödel

  100 g Krůtí výpečky na česneku, bramborový knedlík, listový špenát                                              

                Puttenbratten am Knoblauch mit Kartofelknödel,Spinat

  100g Krůtí výpečky na česneku, bramborový knedlík, červené zelí                                           

                     Puttenbratten am Knoblauch mit Kartofelknödel und Rotkraut

 200 g  Domácí bramb. nočky se špenátem , smetanou a parmazánem                                                   

            Hausgemachte Kartofelnocken mit Spinat, Sahne und Parmazankässe                

   100 g Smažená vepřová krkovička , brambor, okurka, citron                                                          

                 Schweineschnitzel paniert mit Kartofeln, Gurken und Zitrone                                                                                                      

 200 g  Vepřová kotleta v pepřové omáčce a hlívou ústřičnou, opeč. brambory                                     

           Schweinekotelet mit Pfefersosse und Piltze, Brattkartofeln  

 200 g  Naložená vepřová krkovička na na  černém pivu a rozmarýnu ,                                                              

          zapečená  s olomouckými tvarůžky, zámecké  brambory

            Schweinesteak am Schwartzes Bier pikant mit Qwarkkässe überbacken ,  Brattkartofeln

 200 g  Naložená vepřová krkovička,podávaná z grilu s opeč. bramborami                                                    

          a fazolkami se slaninou a česnekem

            Schweinesteak gegrilt mit Grillbohnen mit Speck und Knoblauch ,Brattkartofeln

  200 g  Krůtí játra na grilu s dijónským dipem a restovanými bramborami                                                  

                 Puttenleber gegerilt mit Rostkartofeln und Mayonesse

   200 g  Kuřecí steak zapečený se špenátem smetanou a sýrem, podávaný                                                

           se španělskými bramborami s uzenou paprikou česnekem a petrželkou

            Hänchensteak mit Spinat, Kässe und Sahne überbacken mit Spainischkartofeln

 

                               Přejeme Vám dobrou chuť- Guten Apetit